GDPR

TERMENI SI CONDITII GENERALE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Ultima actualizare: 05 2020

1. S.C. ALLREC DESIGN S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal ale Utilizatorilor, prelucrarea efectuandu-se cu respectarea legislatiei in vigoare, confidentialitatea datelor cu caracter personal si dreptul la viata private fiind garantate.

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul incheierii si executarii Contractului. Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator, vor fi prelucrate in scopul executarii prezentului Contract, respectiv pentru prestarea Serviciilor, facturare si incasarea valorii Serviciilor, relatii cu clientii, verificarea si recuperarea debitelor, orice alte prelucrari necesare pentru buna desfasurare a relatiei contractuale. Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator vor fi dezvaluite persoanelor juridice, autoritatilor si institutiilor publice abilitate, la solicitarea acestora, in conformitate cu dispozitiile legale.

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal în scop promotional (marketing). Datele cu caracter personal furnizate, dar si alte informatii furnizate de Beneficiar, prin prezentul contract (cum ar fi: adresa de e-mail, nr. mobil, nr. telefon fix ) vor putea fi prelucrate de S.C. ALLREC DESIGN S.R.L. cu respectarea drepturilor Utilizatorilor, in special a dreptului de informare si opozitie, in urmatoarele scopuri:

  • remarketing si urmarirea utilizatorilor;
  • efectuarea de comunicari comerciale;
  • comunicarea privind statusul serviciilor prestate la solicitarea clientului sau cand este considerata o necesitate (in cazul unei probleme tehnice sau neautorizate) pentru produsele si serviciile S.C. ALLREC DESIGN S.R.L.

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal cu functie de identificare generala. Datele personale cu functie de identificare sunt necesare pentru corecta identificare a clientului/imputernicitului in sistemele de prelucrare ale S.C. ALLREC DESIGN S.R.L, pentru realizarea operatiunilor facturare, respectiv cele care sunt necesare sau in legatura cu executarea Contractului.

5. Drepturile Utilizatorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate. Utilizatorul are urmatoarele drepturi privind datele cu caracter personal furnizate:

  • dreptul la informare si acces;
  • dreptul de interventie asupra datelor;
  • dreptul la rectificare;
  • dreptul la stergerea datelor;
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii;
  • dreptul la portabilitatea datelor;
  • dreptul de opozitie si procesul decizitional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri;
  • dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere ANSPDCP - Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

6. Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul va inainta catre S.C. ALLREC DESIGN S.R.L. o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

7. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

8. Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

© S.C. ALLREC DESIGN S.R.L.

Notificare COOKIES

ALLDEV.ro foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra pe site-ul nostru. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau!